Jan Řežáb ze Socialbakers se dostal do evropského seznamu 30 pod 30 magazínu Forbes

rezab
0Zobrazit komentáře

Zakladatel a bývalý CEO analytické platformy pro sociální média Socialbakers, Jan Řežáb, se ve svých 29 letech dostal do dalšího prestižního žebříčku, kam se zařadil mezi známá jména, jako jsou umělci Ed Sheeran, Avicii, Adele, zakladatelé platebního startupu Stripe – John a Patrick Collision nebo spoluzakladatel Wunderlistu, Christian Reber.

V evropském seznamu 30 pod 30 magazínu Forbes se vybíralo celkem v 10 různých kategoriích, které vždy ovládlo 30 porotci vybraných jmen. Řežáb se objevil v kategorii Media a podle svého Facebooku je na to patřičně hrdý. Je to již druhý úspěch, který v obdobném seznamu zaznamenal, když ho do seznamu 30 pod 30 let vybral i nejprestižnější, americký Forbes v jedné z 20 kategorií.

foursquare

Přečtěte si takéFoursquare v problémech. Jeho zakladatel končí jako CEOFoursquare v problémech. Jeho zakladatel končí jako CEO

Honza Řežáb se na ale na svém facebookovém profilu nepochlubil jen tímto zásadním úspěchem, ale také chystanou oslavou svých posledních narozenin před 30. rokem života, u kterých by chtěl pojmout svoje dary trochu nestandardně. Apeluje na všechny, kteří mu chtějí něco darovat, aby finančně přispěli na projekt Charity: Water, na který chce v rámci narozenin vybrat minimálně 5000 dolarů. Momentálně už se to povedlo z 37% částkou 1880 dolarů.

So happy to be on the 2016 m Forbes 30 under 30 Europe 2016 list! I was nicely surprised to see my name along this…

Posted by Jan Rezab on Thursday, January 21, 2016

 

janrezabforbes

Diskuze (0)

Novinka

Anonym