Díky téhle chytré aplikaci už nebudete muset sami vyhledávat letenky a ubytování

hyperapps
0Zobrazit komentáře

Časté cestování po konferencích, schůzkách a dalších místech je pro spoustu lidí nejen fyzicky, ale i časově náročná věc, a tak se snaží snížit čas potřebný k čemukoliv na minimum. To platí i o rezervaci samotných letenek nebo hotelů, čímž chce většinou člověk trávit co nejméně času – nemluvě o tom, když je potřeba takovou věc rozplánovat v rámci firmy pro několik desítek lidí.

Automatizaci bookingu nabízí už mnoho služeb, ale jen nepatrná hrstka z nich umí řešit pokročilé požadavky, vyhledávat možnosti úspory na ubytování nebo letenkách a to vše na základě prostého požadavku, který pošlete v jedné krátké zprávě. Služba Hyper, která funguje zdarma v rámci mobilní aplikace, tohle vše umí – a protože se nelze spoléhat jen na automatizované nástroje, je část jejích vyhledávání kontrolovaná reálným člověkem.

fb

Přečtěte si takéFacebook přidává novou funkci založenou na umělé inteligenci, která umí myslet a plnit úkolyFacebook přidává novou funkci založenou na umělé inteligenci, která umí myslet a plnit úkoly

Na základě toho se podle slov TheNextWeb dokáže Hyper učit, jak zareagovat v určitých situacích, se kterými si běžně automatizace neporadí. Například pokud potřebuje uživatel zabookovat letenky tak, aby v určitou hodinu vystoupil na jednom letišti a za 6 hodin později letět z letiště na druhé straně města. Nebo možnosti levných upgradů na vybraných letech, které aplikace dokáže sama nabídnout.

hyperapp

Náhled aplikace

A zatímco je aplikace pro běžné uživatele zcela zdarma, snaží se cílit na korporátní klienty, které zpoplatňuje 20 dolary za uživatele za měsíc a na oplátku nabízí 24/7 služby, které jsou dostupné ve všech časových zónách a umí reagovat maximálně do 10 minut a pro zodpovědného člověka ve firmě nabízí i přehledné reporty a možnosti ovládat cestu v rámci celého týmu. Za 5 dolarů měsíčně navíc k tomu zvládne pokročilý reporting a propojení s finančním systémem pro hlídání nákladů.

V jisté slova smyslu funguje Hyper podobně jako třeba Siri nebo chystaný inteligentní messenger „M“ od Facebooku, kterému jsme věnovali celý článek.

Aplikaci lze stáhnout pro iOS na tomto odkazu.

Rubriku Startupy podporujíjt-retina

Diskuze (0)

Novinka

Anonym