Tahle aplikace vám převede jakoukoliv šablonu do WordPressu

Michal PtáčekMichal Ptáček

wordpress
0Zobrazit komentáře

Jedním z největších přání uživatelů WordPressu je, aby mohli vzít kteroukoliv HTML šablonu a co nejjednoduším způsobem z ni udělat web, který je plnohodnotně funkční právě v tomto populárním redakčním systému. Služeb, které tuto funkci nabízejí je několik, ovšem ani jedna z nich nefunguje zcela spolehlivě a tak tvůrcům webů většinou nezbývá nic jiného, než si v těchto případech najmout kódera/agenturu , kteří za ně tuto práci udělají.

Tedy až doteď. Nástroj HTML to WordPress totiž toto všechno hravě zvládne a to navíc s velkou spolehlivostí. Stačí pouze přetáhnout složku z vaší HTML šablonou a poté si počkat pár sekund na vygenerování ukázkového dema, který právě převedenou šablonu ukáže v plné parádě.

cleanup2

Přečtěte si také21letý mladík získal miliony pro svůj projekt, který chce vyčistit oceán od odpadků21letý mladík získal miliony pro svůj projekt, který chce vyčistit oceán od odpadků

Pokud jste s výsledkem spokojeni, můžete si poté celý web stáhnout při ceně 9 dolarů za stránku, případně využít neomezený paušál za cenu 59 dolarů měsíčně a díky implementaci „custom fields“ si také obsah šablony i libovolně upravit dle vlastních požadavků.

Geniální a jednoduchý nápad, který by tvůrcům zejména díky velké poptávce ze strany digitálních agentur mohl vydělat slušný balík peněz.

wordpress

wordpress-2

Diskuze (0)

Novinka

Anonym