S tímhle zařízením je možné udělat za pár korun z obyčejné obrazovky počítače dotykovou

airbartop
0Zobrazit komentáře

Ať už používáte počítač k čemukoliv, možná jste někdy zatoužili po tom, ho přestat ovládat myší a prostě jen ťukat na display, aby si ruka trochu odpočinula. Jenže zdaleka ne všechny modely notebooků touhle technologií disponují a pokud ano, tak je jejich cena až o desítky procent vyšší.

Nebyli bychom ale ve správném světě technologií, kdyby neexistovalo řešení. Projekt AirBar nabízí jednoduchý, připojitelný gadget, který se přes USB spojí s počítačem a připne do spodní části displaye notebooku o velikosti 15,6″. Po připojení se zpřístupní stejné funkce, jako na dotykové obrazovce včetně gest pro scrollování, přibližování nebo swipování do stran.

0_FreshAir_3

Přečtěte si takéTahle módní dýchací rouška vybrala na Kickstarteru za pár hodin přes půl milionu KčTahle módní dýchací rouška vybrala na Kickstarteru za pár hodin přes půl milionu Kč

Další výhodou je, že můžete na display klikat jak klasicky prstem, tak v rukavicích nebo třeba štětcem. Celé zařízení je založeno na technologii zForce AIR od Neonode Multisensing a momentálně by mělo fungovat jak na Windows, tak na Mac OS, kde ale nemá oficiální podporu, takže mohou být jistým způsobem omezeny druhy gest.

Cena při předobjednávce začíná na 49 dolarech, tedy 1218 Kč s dopravou do ČR zdarma.

airbar2
airbar3

Foto: Airbar

Diskuze (0)

Novinka

Anonym