Google Mapy přichází na iOS s novou verzí a funkcí, která bude konkurovat navigacím

gmaps2
0Zobrazit komentáře

Po minulém měsici, kdy vyšla zásadní aktualizace pro Google Maps na Android, se konečně dostává i na druhý nejpopulárnější operační systém. Na iOS si po stažení včerejší verze mohou uživatelé naplno užívat funkce offline map, které už nezobrazují pouze načtená data z posledního vyhledávání v určitém okruhu hledané lokality, ale i kompletní offline podklady pro navigaci až do cíle, včetně okolních měst a objektů.

Tímto krokem se z Google Maps stává na všech majoritních platformách přímý konkurent pro většinou placené mapy nabízející pokročilé navigační prvky. Kromě této funkcionality se především pro americkém a kanadské uživatele zobrazují i ceny benzínu na čerpacích stanicích nebo otevírací doba v nejznámějších podnicích.

case

Přečtěte si takéApple vyřešil problém s výdrží iPhonu 6. Nyní zvládne až 25 hodin bez nabíječkyApple vyřešil problém s výdrží iPhonu 6. Nyní zvládne až 25 hodin bez nabíječky

Této implementace si ostatně v základu mohli všimnout i uživatelé v Česku, které delší dobu pokrývá informacemi o otevírací době většinu známých míst. Hlavním konkurentem pro většinu uživatelů Google Maps na iPhonu jsou pak mapy od Applu implementované přímo do operačního systému, které ale od začátku zaznamenávají značné problémy s nedokonalostí podkladů. I tak se ale Apple Maps dostaly po posledním roce do popředí a využívá je 3x více uživatelů.

time

Přehled otevírací doby a detailů o místě

gas

Podrobné ceny benzínu u jednotlivých pump

 

Diskuze (0)

Novinka

Anonym