České STRV spouští soutěž o letenky a návštěvu předních tech firem v Silicon Valley

0Zobrazit komentáře

V poslední době se o pražském vývojářském studiu STRV mluví na každém rohu – jen my jsme psali o tom, že kromě 4 dalších kanceláří po celém světě spouští pro místní developery i kancelář brněnskou, nebo ve spojitosti s akcí Silicon Valley Insights, na které se představil český designer a senior product manager z Adobe, Tom Krcha.

Před několika dny jste navíc mohli zaznamenat tzv. STRV Silicon Valley Contest, což je soutěž připravená pro software developery, kteří mohou po zodpovězení 25 specifických otázek vyhrát výlet do San Francisca, spojený s návštěvou několika předních technologických firem, ve kterých se potkají s lidmi na klíčových pozicích.

faraday

Přečtěte si takéTajemný konkurent Tesly konečně odhalil několik detailů o svých plánechTajemný konkurent Tesly konečně odhalil několik detailů o svých plánech

Součástí výhry je pochopitelně i letenka přímo na místo a ubytování ve speciální STRV vile. Dva výherci tak budou mít možnost nejen poznat jedno z nejhezčích měst na světě, ale zároveň i kulturu a pozadí talentů ve společnostech jako Adobe, Tesla Motors, Google nebo Dropbox a Twitter.

STRV si od soutěže naopak slibuje přímý kontakt se zajímavými developery, kteří mohou kromě výletu získat i potencionální nabídku na spolupráci. Software developerů, kteří jsou schopní podávat kvalitní výsledky a nehrnou se přímo do amerických nebo vlastních startupů je totiž stále zoufale málo.

Diskuze (0)

Novinka

Anonym

STRV

STRV je česká technologická společnost zaměřující se na vývoj softwarových…

Klíčoví lidé

lubo-smid3

Lubo Smid

CEO