Apple má nového COO!

Michal PtáčekMichal Ptáček

jeff1
0Zobrazit komentáře

Velké změny dnes oznámil technologický gigant Apple. Společnost totiž právě povýšila Jeffa Williamse na pozici COO (provozního ředitele), čímž se tak fakticky stává pravou rukou CEO společnosti, Tima Cooka. Zajímavostí je, že Williams, který předtím působil jako šéf operací Applu, se stává prvním COO Applu od doby, kdy tuto pozici v roce 2011 opustil právě Cook.

strvbrno

Přečtěte si takéVývojářské studio STRV otevírá po Los Angeles, San Franciscu a Praze brněnskou kancelářVývojářské studio STRV otevírá po Los Angeles, San Franciscu a Praze brněnskou kancelář

„Máme štěstí, že v Applu máme tak neskutečně velké množství talentovaných lidí. Jeff je s přehledem nejlepším provozním ředitelem, se kterým jsem kdy pracoval a Johnyho tým zase vytváří prvotřídní design křemíkových polovodičů, které nám umožňují každý rok naše produkty inovovat“, řekl CEO Applu, Tim Cook.

V souvislosti s těmito změnami gigant z Cupertina ohlásil i několik dalších personálních novinek. Například šéf marketingu Phil Schiller se nově stává také šéfem App Store a právě již zmíněný Johny Srouji, zase šéfem pro hardwarové technologie. Novou posilou v týmu je pak Tor Myhren, který byl jmenován šéfem marketingové komunikace.

foto: Apple

Diskuze (0)

Novinka

Anonym