Tenhle kufr s unikátní patentovanou technologií už v kampani vybral 41 milionů korun

g-ro3
0Zobrazit komentáře

Pokud často cestujete, ať už za businessem nebo soukromě, tak moc dobře víte, že plahočení se s kufrem přes celé letiště, odbavování a jeho nepraktičnost vás někdy může dovést až k šílenství. Někteří to řeší menšími zavazadly, které jsou ale povětšinou řešeny tak, že nedokážete zaplnit 100% prostoru, natož pak využít každý malý detail, který v něm výrobce ukrývá.

S tím si ale dali naopak záležet tvůrci unikátního kufru s názvem G-RO, který dostal nestandardní ergonomický design a patentovaná kolečka, díky nimž můžete využít 100% jeho kapacity a navíc ho převážet na jakémkoliv povrchu, bez zadrhávání. Kromě toho je samozřejmě voděodolný, nárazuvzdorný a disponuje tvrdou a roztažitelnou rukojetí.

Nashville_Vending_Machine_6.0

Přečtěte si takéDíky této novince si koupíte auto stejným způsobem, jako třeba nápoj z automatuDíky této novince si koupíte auto stejným způsobem, jako třeba nápoj z automatu

A protože by to nebyl správný kufr pro early-adopters vyžívajících se v technologiích – nabízí za příplatek 99 dolarů speciální modul s kapacitou nabíjení 23 tisíc mAh a odesíláním lokace. Na drobnou elektroniku a nabíječky jsou speciální kapsy po bocích kufru i s USB vstupy a na notebook nebo iPad pak zvlášť kapsa vepředu, pro jednoduché vytažení, nebo stojánek na iPad v horní části.

Kufr už vybral v kampani na Kickstarteru přes 1,6 milionů dolarů, tedy zhruba 41 milionů korun a v průběhu příštího roku se chystá na běžný trh. Momentálně si můžete jeden kus zakoupit za 279 dolarů, v přepočtu 7120 Kč + poštovné, případně s přídavným modulem a baterií za dalších 2526 Kč. Standardní retailová cena se pak bude pohybovat na hranici 500 dolarů.

gro

Prodává se ve dvou barevných variantách a pokud se tvůrcům podaří dosáhnout více než 2 milionů dolarů, slibují několik dalších variant, případně i jiný design koleček. A to nejlepší na závěr – kufr se samozřejmě vleze do jakéhokoliv běžného kabinového prostoru, takže ho nemusíte odbavovat. Stejně tak je TSA-ready, což znamená, že si můžete předem ušetřit čas u klasické odbavovací kontroly a po předchozím schválení projít rychleji ke gatům.

Náhled v animacích:





Rubriku Startupy podporujíjt-retina

Diskuze (0)

Novinka

Anonym