Tahle vychytávka udělá z vašich běžných hodinek za pár korun chytré zařízení

chronos1
0Zobrazit komentáře

Nosíte převážně drahé nebo minimálně kvalitní hodinky, které máte na ruce celé dny a nechcete se s nimi loučit jen proto, abyste si nasadili některé z chytrých hodinek, jako třeba Apple Watch? Co když si na takřka jakékoliv hodinky připevníte menší zařízení, které na jedno nabití vydrží až 36 hodin a přidá spoustu funkcí, které mají mnohonásobně dražší samostatné gadgety?

Startup s názvem Chronos vymyslel unikátní technologii, která je schovaná v kovovém, vodotěsném obalu s průměrem 33mm a tloušťkou 3mm a přidá k vašim běžným hodinkám akcelerometr, vibrace, notifikace pomocí LED diody a dálkové ovládání některých funkcí telefonu. To vše samozřejmě s připojením přes bluetooth a bezdrátovým nabíjením, abyste měli vše vždy při ruce.

solu-main

Přečtěte si takéSolu: nenápadný počítač ze dřeva, která má vlastní unikátní operační systém a vejde se do kapsySolu: nenápadný počítač ze dřeva, která má vlastní unikátní operační systém a vejde se do kapsy

Kromě všeho si tak můžete měřit kolik jste za den ušli nebo uběhli, nastavit si nejrůznější akce po kliku na vlastní hodinky (vypnutí zvuku telefonu, pořízení fotografie nebo zapnutí playlistu) nebo filtrovat hovory, které chcete nebo nechcete přijímat. To vše za pouhých 99 dolarů, tedy zhruba 2490 Kč v rámci předobjednávky, která slibuje doručení zboží na jaře příštího roku.

Projekt momentálně čeká na schválení patentu a vypadá to, že díky svojí jednoduchosti a cenové dostupnosti pro širokou skupinu zákazníků, zaznamená solidní úspěch. I když samozřejmě nedisponuje takovým množstvím funkcí, jako běžné chytré hodinky.

chronos2

Rubriku Startupy podporujíjt-retina

Diskuze (0)

Novinka

Anonym