Tahle šikovná aplikace dokáže vašemu macbooku zvýšit výdrž baterie až o 20%

endurance
0Zobrazit komentáře

Macbooky jsou známé tím, že ve svých „méně výkonných“ Air verzích dokážou na jedno nabití vydržet až 10 hodin při běžné kancelářské práci. To je zásadní rozdíl oproti Macbookům Pro, které disponují výkonějším procesorem, dedikovanou grafickou kartou a obecně menší výdrží na baterie. Na cestách bez napájení to tak může být pro někoho problém.

Tenhle problém jde ale snadno vyřešit, jak uvádějí tvůrci jednoduché desktopové aplikace Endurace, která dokáže díky několika jednoduchým optimalizacím prodloužit výdrž baterie až o 20%. Kromě ztmavení obrazovky nebo schovávání aplikací na pozadí optimalizuje také pomocí snížení výkonu procesoru, monitoringu flash pluginu nebo uzavírání nevyužitých, náročných aplikací.

jobsgateswozniak

Přečtěte si takéVychází nová audiokniha od autora knihy Steve Jobs, která popisuje, jak přemýšleli největší inovátořiVychází nová audiokniha od autora knihy Steve Jobs, která popisuje, jak přemýšleli největší inovátoři

To vše se děje na pozadí automaticky při méně než 50% baterie, a v průměru dokáže prodloužit výdrž až o 2 hodiny. Aplikace je ke stažení zdarma se 7 denní zkušební verzí – poté si jí můžete koupit za jednodrázovou částku 12,99 dolarů, tedy 326,7 Kč.

Diskuze (0)

Novinka

Anonym