Nový film o Stevu Jobsovi zatím vypadá jako velký průšvih

Michal PtáčekMichal Ptáček

steve
0Zobrazit komentáře

Tak tohle asi nikdo moc nečekal. Ačkoliv nový film o Stevu Jobsovi od Aarona Sorkina a Dannyho Boyla s hercem Michaelem Fassbenderem v hlavní v roli, začal s příchodem do kin velmi nadějně, nyní to z pohledu komerčního úspěchu vypadá na velké zklamání.

Kvůli poklesu týdenních tržeb o neuvěřitelných 69% na pouhých 823 tisíc dolarů, byl totiž nyní film, jak informuje blog Cult of Mac, stažen z více než 2,072 kin, V tuto chvíli se tak tato původně velmi očekávaná novinka, která k nám do České republiky zamíří už tento týden, hraje pouze ve 423 kinech, s tím, že za zhruba měsíc utržila okolo 16 milionů dolarů, což je částka, která podle původních odhadů měla být překonána už během prvních 3 dnů.

Preview Day Two At The 2014 Paris Motor Show

Přečtěte si takéPodívejte se, jak revoluční autopilot v Tesle zachránil řidiče od bouračky (video)Podívejte se, jak revoluční autopilot v Tesle zachránil řidiče od bouračky (video)

Jen pro porovnání, například nový James Bond za první víkend utržil neuvěřitelných 73 milionů dolarů, v přepočtu cca 1,8 miliardy korun.

foto: reprofoto Youtube

Diskuze (0)

Novinka

Anonym