CzechCrunch jede na největší tech konferenci na světě. Ukáže se CEO Slacku, Stripe nebo Tinderu

0Zobrazit komentáře

V našich končinách se pravděpodobně nejzdařilejší konferenci podařilo uspořádat pražským Socialbakers, kteří ji postavili na světovou úroveň a udělali z Prahy jen další zastávku mezi globálními úspěchy. V širší Evropě a jinde po světě je ale mimo čistá sociální média stále několik tech konferencí, které si snaží vydobýt první příčku v počtu návštěvníků, řečníků, i známých jmen, která se tam objeví.

A jedním z nich je Web Summit, který se tento rok pořádá v irském Dublinu a který během 3 dnů zaznamená přes 30 tisíc návštěvníků a 1000 řečníků z celého světa, mezi kterými nebude chybět třeba John Collison – CEO Stripe, Stewart Butterfield – CEO Slack, Mike Krieger – spoluzakladatel Instagramu, Sean Rad – CEO Tinderu nebo Palmer Luckey – kluk, který vymyslel a za 2 miliary dolarů v 22 letech úspěšně prodal technologii Oculus.

IMG_8170

Přečtěte si takéJak probíhala konference Engage Prague 2015 pořádaná českými Socialbakers?Jak probíhala konference Engage Prague 2015 pořádaná českými Socialbakers?

Z českých zástupců se mezi návštěvníky objeví například projekt Fripito Honzy Březiny, nástroj na spolupráci v týmu Inbu, hiring startup Techloop, Zdeněk Cendra z CDN77 nebo Tomáš Matějček z Mitonu. Web Summit se dostal do povědomí lidí především po minulém roce, kdy se na něm objevil Elon Musk, Tony Hawk nebo Bono z kapely U2.

CzechCrunch samozřejmě nebude na konferenci chybět a bude se snažit přinést co nejpodrobnější report z celé akce, která končí 5. listopadu. Zároveň chystáme podrobný report z čínské odnože Web Summitu – konference RISE, kterou společně s dalšími akcemi pořádá stejné uskupení.

A i když jsou lístky pro tento rok kompletně vyprodány, můžete již nyní nakupovat dva za cenu jednoho na příští rok, kdy bude Web Summit v portugalském Lisabonu mezi 8. a 11. listopadem.

Foto: Web Summit

Diskuze (0)

Novinka

Anonym