ColorWare představil retro edici iPhonu 6s

Michal BenatzkyMichal Benatzky

coloware
0Zobrazit komentáře

Už je to nějaký pátek, co firma Apple opustila své barevné logo přešla na o poznání luxusnější zrcadlovou úpravu. Stejně tak už nějaké desetiletí nevídáme osobní počítače zahalené do béžového plastu, které byly typické pro počítač Apple IIe z osmdesátých let. Nyní se však designové studio ColorWare, které se zabývá malosériovými úpravami elektroniky, rozhodlo spojit tuto dnes již dávnou historii s tím nejmodernějším, co v současnosti Apple nabízí.

iPhone 6s/Plus z retro edice kombinuje vzhled současného iPhonu s duhovým logem nakousnutého jablka, který Apple používal v minulosti. Zadní kryt potom odkazuje na již zmíněný počítač Apple IIe. Dostal totiž o poznání béžovější odstín, který doplňuje imitace chladících otvorů po stranách telefonu.

nestpick

Přečtěte si takéČeský Enern se připojil k investici ve výši 270 milionů korun do německého startupuČeský Enern se připojil k investici ve výši 270 milionů korun do německého startupu

iPhone 6s v retro edici startuje na částce 1 600 dolarů, v přepočtu asi 39 000 korun. V závislosti na konkrétním modelu a konfiguraci se celková cena samozřejmě dále navyšuje.

Čas od času se designovým studiím povede vytvořit povedený kousek výjimečného telefonu. Retro iPhony od ColorWare mezi ty povedené kousky rozhodně patří, zcela určitě je totiž tento neobvyklý vzhled líbivější, než například pozlacený iPhone s tváří vůdce Putina, který nedávno představila firma Caviar.

putin-phone2_1
Pozlacený iPhone s tváří Putina od společnosti Caviar

zdroj: Cult of Mac

Diskuze (0)

Novinka

Anonym