Twitter za pár dnů vypustí jednoduchou funkci, za kterou mu uživatelé utrhají ruce

twitterpolls
0Zobrazit komentáře

Jen několik dní nás dělí od vypuštění nového nástroje Twitteru, který ocení jak běžní uživatelé, startupisti, tak firmy, které potřebují zpětnou vazbu od zákazníků, na základě které mohou vylepšit nový produkt nebo právě vyvíjenou službu. Twitter jim jde naproti a vypustí nástroj s názvem Poll, což jak už pojmenování vypovídá, budou ankety.

Pravděpodobně začátkem příštího týdne tak půjde z mobilu na iOS, Androidu a nebo z PC vytvořit anketu pomocí nové ikonky koláčové grafu, která může mít ale pouze dvě možné odpovědi. Za tuto limitaci byl a bude Twitter trochu šikanován. Taková anketa pak vydrží publikována po 24 hodin a bude zcela anonymní, informuje Twitter na blogu.

Screen Shot 2015-09-30 at 01.53.18

Přečtěte si takéTwitter chystá nový produkt, který by mohl kompletně obrátit způsob, jakým fungujeTwitter chystá nový produkt, který by mohl kompletně obrátit způsob, jakým funguje

Ve Twitteru obecně se dějí velké věci, proto updaty funkcí přicházejí velmi postupně a rozvážně, jako třeba nedávná spekulace o takřka neomezené délce příspěvků, které jsou doteď limitovány na 140 znaků. CEO a původní spoluzakladatel má navíc plné ruce se vstupem svého druhého startupu na burzu. Uvidíme, jestli se budou ankety na Twitteru nějakým způsobem rozvíjet nebo se postupně utlumí jako na Facebooku.

twitter-mobiles

Náhled tvorby ankety

 

Diskuze (0)

Novinka

Anonym