Snapchat si právě pronajal tyhle luxusní kanceláře v Los Angeles

Michal PtáčekMichal Ptáček

0Zobrazit komentáře

Populární chatovací aplikaci Snapchat, která si díky možnosti sdílet fotografie, které se po několika vteřinách sami smažou, získala oblibu mezi teenagery z celého světa, stále roste obrovským tempem.

Odpovídá tomu i potřeba neustále navyšovat počet kancelářských prostorů, což potvrzuje i tento nejnovější penthouse, které si mladý startup pronajal v blízkosti Venice Beach v Los Angeles (nedaleko má mimochodem Snapchat i své hlavní sídlo o ploše 47 tisíc čtverečních stop) .

nike2

Přečtěte si takéNike začne prodávat samozavazovací boty z Návratu do budoucnostiNike začne prodávat samozavazovací boty z Návratu do budoucnosti

Podle informací, které přinesl server TechInsider, Snapchat za pronájem těchto prostorů, které nabízejí například střesní terasu s ohništem a vířivkou, zaplatí po slevě přibližně 22 500 tisíc dolarů měsíčně a to jen díky tomu, že se tvůrci aplikace zapřísáhli, že prostory budou využívány především k pracovním účelům.

V minulosti si je totiž pronajímal známý internetový investor Paige Craig, který zde často pořádal obrovské party, což se vůbec nelíbilo sousedům.

snapchat-2snapchat-1

snapchat-3

snapchat

Diskuze (0)

Novinka

Anonym