Populární seznamovací aplikace Tinder spouští novou funkci „Super Like“

Michal PtáčekMichal Ptáček

tinder-2
0Zobrazit komentáře

Oblíbená mobilní aplikace Tinder, která změnila způsob, jakým se miliony lidí po celém světě seznamují, zavádí novou funkci, od které si hodně slibuje. Tinder doteď fungoval na bázi jednoduchého „swipování“, kdy v případě, že se vám osoba na zobrazeném profilu líbila, jste měli dvě možnosti. Přejet prstem doprava pro znamení, že máte zájem se seznámit, nebo prstem doleva v případě, že je tomu přesně naopak.

8765031426_9468a52df9_k

Přečtěte si takéNeuvěřitelný pohled do života a geniální mysli Elona Muska, který stojí za úspěchem Tesly a SpaceXNeuvěřitelný pohled do života a geniální mysli Elona Muska, který stojí za úspěchem Tesly a SpaceX

Nyní Tinder zavádí třetí možnost, kterou nazývá „Super Like“. Díky té uživatelé budou mít možnost dát najevo, že je konkrétní osoba VELMI zaujala a opravdu by se s ní rádi seznámili, ne si třeba jen dopisovali. Pro pocit exkluzivity, pak uživatelé Tinderu  tuto funkci mohou použít pouze 1x za den, případně 5x za den, pokud vlastní prémiový účet Tinder Plus.

Tinder jinak tuto novinku několik týdnů testoval v Austrálii, kde se podle CEO aplikace, Seana Rada, setkala s velmi dobrými výsledky. Ode dneška je pak dostupná globálně všem uživatelům.

tinder-1

Diskuze (0)

Novinka

Anonym