Novinka od Adobe, kterou vytvořil český designer Tom Krcha, kompletně změní způsob tvorby designu

tom-krcha
0Zobrazit komentáře

Neustále aktivní softwarový gigant Adobe má ve vývoji další produkt, který značně zjednoduší proces, kterým nejen designeři navrhují a prototypují design v rámci jejich stěžejních aplikací Photoshop a Illustrator. Nový projekt s názvem Comet, který by měl vyjít v průběhu příštího roku, je jakousi nástavbou na zmíněné programy a konečně kombinuje funkce, které si designeři po dlouhé roky přáli.

Od automatizace nastavení jednotlivých elementů, přes chytré knihovny prvků, náhledu na různých zařízeních v reálném čase, až po tvorbu animací a interakcí všech částí. Nyní tak při návrhu aplikace můžete například kliknout na položku, která automaticky přesměruje na příslušnou část grafiky pro její úpravu.

windows-1

Přečtěte si takéMicrosoft chce implementovat chytrou asistentku Cortana do vašich automobilůMicrosoft chce implementovat chytrou asistentku Cortana do vašich automobilů

Zajímavé je, že celý projekt má v Adobe na starosti i český designer Tom Krcha, žijící v San Franciscu, který ve společnosti vystupuje po dlouhých letech tvrdé práce jako Senior Product Manager a který pomohl představit nový produkt na nedávné konferenci Adobe MAX, kde každoročně Adobe představuje stěžejní novinky ze své produktové řady.

Je pravděpodobné, že se ke konci roku dozvíme bližší podrobnosti, včetně reálného data vydání a ceny.

1 2 3 4

foto: Tom Krcha / Archiv

Diskuze (0)

Novinka

Anonym