Noizio: „hudební“ aplikace pro všechny, kdo se chtějí při práci na Macu maximálně soustředit

mac1
0Zobrazit komentáře

Poslouchání hudby během práce na počítači je často jedním ze způsobů, jak zvýšit soustředěnost a s ní i svoji produktivitu. Ne vždy je ale toto řešení ku prospěchu věci a to zejména v situacích, kdy se člověk potřebuje opravdu nerušeně soustředit na nějaký sloužitější úkol, během kterého by poslouchání klasické hudby mohlo naopak působit rušivě.

tomas

Přečtěte si takéDetailní představení českého projektu Angee, který chce ovládnout trh s chytrými domácími zařízenímiDetailní představení českého projektu Angee, který chce ovládnout trh s chytrými domácími zařízeními

Ideálním řešením je v tomto případě například aplikace Noizio, která na pozadí vašeho Macu dokáže imitovat zvuky deště, bouřky, praskajícího ohně, vln, tekoucí vody a dalších příjemných a uklidňujících zvuků.

Použití je navíc maximálně jednoduché. Po instalaci se totiž aplikace objeví ve vašem „Mac menu baru“ a vy si následně můžete jednoduše zvolit, jaký zvuk momentálně chcete přehrávat. Následná změna zvuku či hlasitosti je pak otázkou jednoho kliknutí myši.

Noizio pro Mac můžete stahovat ZDE.

nozio

Diskuze (0)

Novinka

Anonym