Našlapaný Czech Hackathon od Avastu, Etnetery, Keria, STRV a Ackee se blíží!

Michal PtáčekMichal Ptáček

Pražská pobočka coworkingové sítě Impact Hub

0Zobrazit komentáře

6. až 8. listopadu v Praze proběhne už třetí ročník oblíbené akce Czech Hackathon, která cílí na technologické nadšence a vývojáře. Zatímco loni byl hlavním tématem „life hacking“, tentokrát se pořadatelé rozhodli zaměřit také na fanoušky sportu a jako hlavní téma zvolili „sport hacking“.

tom-krcha

Přečtěte si takéNovinka od Adobe, kterou vytvořil český designer Tom Krcha, kompletně změní způsob tvorby designuNovinka od Adobe, kterou vytvořil český designer Tom Krcha, kompletně změní způsob tvorby designu

To znamená jediné… dojde na využití nejnovějších technologií z oblasti software a hardware v osobním fitness včetně technologických vychytávek Oculus Rift a Google Cardboard pro virtuální realitu, chytrých hodinek, senzorů, Apple TV a podobně.

“Jsme rádi, že i letos můžeme zopakovat Czech Hackathon a navázat tak na předchozí dva úspěšné ročníky. Víme, že v Česku je spousta nadaných vývojářů, kteří dokáží vymyslet příští úspěšné vychytávky. Jeden víkend samozřejmě nestačí k vyzkoušení všeho dopodrobna, dává však účastníkům jedinečnou možnost zapomenout na denní rutinu a ponořit se do světa moderních technologií,” dodává k tomu Michal Ježek, vice–prezident vývoje Kerio Technologies.

oculus11

Akce, kterou pořádají známé technologické společnosti: Avast, Etnetera, Kerio, STRV a Ackee, odstartuje v pátek 6. listopadu v prostorách smíchovského Impact Hubu úvodním key notes předních českých vývojářů. Poté už bude následovat brainstorming, sestavování jednotlivých týmů a vývoj.

CzechCrunch je tak jako loni hlavním mediálním partnerem.

Registrace: ZDE.

Událost na Facebooku: ZDE

Video z loňského ročníku:

IMG_0350
Loni Czech Hackathon probíhal v prostorách TechSquare
impact
Letos proběhne akce ve smíchovském Impact Hubu

impact-hub-prague-14

foto: Impact Hub, Oculus Rift Press Kit

Diskuze (0)

Novinka

Anonym