Duet Display: geniální aplikace, která vám umožní používat iPad jako druhý monitor

Michal PtáčekMichal Ptáček

ipad-h
0Zobrazit komentáře

Jestliže patříte k lidem, kterým vyhovuje dělat během práce na počítači více věcí najednou, určitě už jste někdy uvažovali o pořízení druhého monitoru a jeho následném používání jako druhé plochy. Co ale dělat například v případě, že máte omezený prostor na stole, případně za druhý monitor nechcete utrácet další peníze?

Přesně na to mysleli tvůrci aplikace Duet Display (mimochodem bývalí inženýři Applu), kteří přišli s geniálním řešením, díky kterému můžete jako dodatečný monitor používat váš dost možná vůbec nepoužívaný iPad.

helium-hlavni

Přečtěte si takéHelium: jednoduchá aplikace pro Mac, která zásadně zvýší vaši produktivitu při multitaskinguHelium: jednoduchá aplikace pro Mac, která zásadně zvýší vaši produktivitu při multitaskingu

Zprovoznění je maximálně jednoduché. Aplikaci stačí nainstalovat a po restartu iPad pomocí Apple kabelu pouze propojit s vaším počítačem. Ke správnému fungování navíc není potřeba vlastnit zařízení s Mac OS X, jelikož aplikace je plně kompatibilní i s operačním systémem Windows.

Duet Display můžete stáhnout: ZDE.

ipad-4

ipad-1

Diskuze (0)

Novinka

Anonym