AppParade Meet odhalí, jak vznikaly milionové české startupy Angee a 3DSimo Mini

Michal PtáčekMichal Ptáček

0Zobrazit komentáře

Už příští středu 14. října, proběhne další na vývojáře zaměřený AppParade Meet, který společně se společnostmi Slevomat a Cleevio pořádá partnerský web Médiář. A bude se opět na co těšit!

Hlavním tématem bude totiž tentokrát chytrý hardware, což je momentálně i u nás v České republice velmi žhavé téma, jelikož ve světě se snaží aktuálně prorazit hned několik českých startupů, které do této kategorie spadají.

_DSC9988

Přečtěte si takéČeský projekt CapaSitty vytváří chytré lavičky s možností ekologického nabíjení telefonůČeský projekt CapaSitty vytváří chytré lavičky s možností ekologického nabíjení telefonů

Hvězdy Kickstarteru: Angee a 3DSimo mini

Z těch posledních například bezpečnostní zařízení do domácnosti: Angee, které během pouhých 20 dní zvládlo na Kickstarteru vybrat v přepočtu 6 milionů Kč (do konce kampaně navíc schází stále 36 dní) nebo chytré pero 3DSimo Mini od českého vývojáře David Paškeviče, které má 3 dny před koncem Kickstarter kampaně na kontě v přepočtu cca 4,8 miliony Kč.

Mobilní appky Sleep as Android a DaysyView

Právě zakladatelé těchto dvou projektů se na v pořadí třetím AppParade Meet osobně dostaví a prozradí něco o jejich vývoji. Navíc je doplní tvůrce populární aplikace pro monitorováni spánku Sleep as Android a také autoři projektu DaysyView, který prostřednictvím inteligentního teploměru Daisy zaznamenává plodné dny u žen.

Registrace ZDE.

3D_8

1AngeePromoPhone

AppParade Meet
AppParade Meet

Diskuze (0)

Novinka

Anonym