Amazon po 6 měsících od spuštění nečekaně zavírá svoji nadějnou online službu

amazon
0Zobrazit komentáře

Amazon se v posledních letech tak trochu bezhlavě vrhnul do spousty nových služeb, aby zkrátka nějakým způsobem pokryl co nejvyšší množství poptávek ze strany zákazníků. Od redesignu a rozšíření svého majoritního byznysu v podobě jednoho z největších e-commerce serverů na světě, přes otevření kontaktního a distrubučního centra v Čechách, až po rozvoz potravin.

Před 6 měsíci spustil Amazon službu Destinations, přes kterou šlo jako na obdobných portálech rezervovat specifické balíčky hotelů v dostupné vzdálenosti uživatele. Projekt byl ale včera nečekaně uzavřen a na oficiálním webu se objevuje pouze informace o tom, že již další rezervace provést nelze. Amazon se podle všeho poučil z práce v segmentu, který je přehlcený konkurencí a rozhodl se ustoupit.

1_23_5194d7998019c_014

Přečtěte si takéAmazon bude řídit nábor do evropských poboček z pražských kanceláříAmazon bude řídit nábor do evropských poboček z pražských kanceláří

Rezervace, které udělali zákazníci předem budou podle všeho standardně uznány. Nejsilnější konkurencí, která přišla s velmi podobnou službou v rámci své mobilní aplikace před několika měsíci, je HotelTonight – appka, která vyhledává nebo přímo zprostředkovává extrémně levné last-minute ubytování.

Foto: Placeit

Diskuze (0)

Novinka

Anonym