Tenhle jednoduchý nástroj vám zpřístupní online registrace bez zadávání vlastního e-mailu

Screen Shot 2015-09-07 at 01.34.59
0Zobrazit komentáře

V souvislosti s aférou úniku dat z populární seznamky pro zadané, Ashley Madison, která byla standardně při registraci napojena na e-mailové adresy, vznikla spousta spekulací na téma bezpečnosti registrace přes e-mailový účet. A s tím se začaly objevovat služby, které tento problém umí za několik dolarů měsíčně vyřešit.

Tou aktuálně nejpopulárnější je aplikace Maskbot, která vám za 5 dolarů za měsíc (cena platí pouze dočasně) dokáže na jednoduchém principu anonymizovat vaši e-mailovou adresu. Po vytvoření účtu je uživateli založen alias ve tvaru název@maskbot.com a následně jsou všechny e-maily přesměrovány do vlastní schránky. Samozřejmě s pokročilým nastavením filtrace.

simo

Přečtěte si takéTenhle inovativní český startup už vybral na Kickstarteru téměř 2 miliony korunTenhle inovativní český startup už vybral na Kickstarteru téměř 2 miliony korun

Alternativou je využítí registrace přes Twitter nebo Facebook, případně e-mail na vlastní doméně s podobným nastavením. Pro běžné uživatele je ale pouhých 120 korun za měsíc směšnou částkou za anonymitu a bezpečnost.

Za Maskbot stojí partička, která vytvořila jednoduchý prodejní nástroj Eyetail – ten dokáže během několika sekund vytvořit primitivní platební stránku, na které lze zaplatit přímo přes platební kartu nebo PayPal.

how-it-works

Diskuze (0)

Novinka

Anonym