SlevaDne.cz kupuje konkurenční slevový portál a má desítky milionů korun na další investice

Screen Shot 2015-09-02 at 15.17.35
0Zobrazit komentáře

Tak trochu jiný slevový portál KuponPlus.cz začínal na vlně kuponových slev, které fungují především v gastronomii, kde se drží na vrcholu mezi svojí konkurencí. Stojí za ním holdingová společnost RAM Internet Ventures, kterou vede podnikatel Marc Westermann – tomu se podařilo nedávno úspěšně odprodat rozvozový startup JidloTed.cz a spustit první vyloženě online drogerii AGEO.cz.

KuponPlus.cz se nyní podařilo prodat za nespecifikovanou částku portálu SlevaDne.cz, který funguje i ve slovenské alternativě ZlavaDna.cz a vlastní ho společnost Creative Web. Ta se rozhodla na českém trhu dále investovat desítky milionů korun a pravděpodobně pohltit další hráče, se kterými momentálně jedná.

FyuGg875EoW3fGvdWhSvkZykhynq78edPho1SLWE1QE,4OoA6H1oPAdqnZE_Cy_RwBdPwBSD5u4JqaifcL5zVGo

Přečtěte si takéZakladatel Jidloted.cz spouští nový online projekt zaměřený na drogeriiZakladatel Jidloted.cz spouští nový online projekt zaměřený na drogerii

K tomu CEO a spolumajitel Creative Web Zdenko Hoschek dodává:

„Na českém slevovém trhu působí stále příliš mnoho portálů a zákonitě dochází ke konsolidaci. My jsme připraveni posilovat naší pozici organickým růstem i akvizicemi.“

Do holdingu Creative Webu dříve také patřil známý projekt Lunchtime.cz, který se po akvizici stal Zomatem, nebo služba na rezervace do restaurací Bookio.cz. Uvidíme tedy, jak se nakonec podaří trh se slevami změnit.

Diskuze (0)

Novinka

Anonym