WalkCar je miniaturní Segway, co vypadá jako Magic Trackpad od Applu

Michal PtáčekMichal Ptáček

walkcar
0Zobrazit komentáře

Pokud jste někdy uvažovali o tom, že si pořídíte populární elektronické vozítko Segway, avšak od koupě vás odrazovala jeho poměrně nepraktická velikost, potěší vás nový japonský projekt s názvem WalkCar.

V principu se jedná o zmenšenou, skoro až kapesní variantu Segwaye, poháněnou lithiovou baterií, kterou v případě nepotřeby naprosto v klidu uložíte například do tašky, což z ní i díky příjemné hmotnosti okolo 3kg a nosnosti do 120kg, dělá naprosto ideální dopravní prostředek do města.

1

Přečtěte si takéVzestup a pád herní konzole, která vybrala na Kickstarteru přes 8,5 milionů dolarůVzestup a pád herní konzole, která vybrala na Kickstarteru přes 8,5 milionů dolarů

Zařízení, které bude schopno uhánět rychlostí 10 km/h, při maximálním dojezdu 12 km po 3 hodinách nabíjení, navíc skvělé vypadá a po designové stránce až nápadně připomíná o něco zvětšený Magic Trackpadu od Applu.

Další podrobnější specifikace zatím nejsou známy, jelikož celý projekt je ve fázi vývoje a k jeho oficiálnímu představení by mělo dojít v říjnu tohoto roku, na kdy je naplánována crowdfundingová kampaň na Kickstarteru. Jestli ale bude WalkCar alespoň z poloviny tak zajímavý jako na oficiálním videu, máme se rozhodně na co těšit.

hero_1
Magic Trackpad od Applu, jehož designem se tvůrci miniaturního Segwaye očividně inspirovali

Diskuze (0)

Novinka

Anonym