Tinder a Forbes společní dělají na této nové exkluzivní mobilní aplikaci

Michal PtáčekMichal Ptáček

app-h
0Zobrazit komentáře

Spojení magazínu Forbes a seznamky Tinder, asi nedává na první pohled příliš velký smysl. Tedy spíše nedávalo, a to do okamžiku, než tato dvojice představila společný projekt, v podobě nové a od Tinderu kompletně oddělené seznamovací appky. Tentokrát v ní však nepůjde o to, domluvit si rande, ale primárně o byznys, respektive o pracovní networking.

Základní princip bude podobný jako u zmíněného Tinderu. V případě, že vás některé z uživatelů podle jeho zájmů a pracovních zkušeností zaujme, „swipnete doprava“ a pokud dojde k oboustranné shodě, budete spojeni. Další postup, ideálně například domluvení pracovní schůzky už pak bude na vás.

Screen Shot 2015-05-11 at 22.24.27

Přečtěte si takéPavel Kacerle: Ze sklepa do Hollywoodu 5. dílPavel Kacerle: Ze sklepa do Hollywoodu 5. díl

Hlavní pointou celé věci je fakt, že aplikace, která by měla vyjít už 4.října, chce exkluzivně spojovat pouze naprosté špičky v oboru technologií, médií, vědy, investování a podobně a k dispozici proto bude zhruba pouze 2 000 lidem, kteří se dostali do žebříčku amerického Forbesu: 30 pod 30.

V něm se nedávno objevil například i český zakladatel analytické společnosti Socialbakers, Jan Řežáb, což znamená, že i on by měl do aplikace získat exkluzivní přístup.

app

226f0dd
CEO a zakladatel Socialbakers, Jan Řežáb, který se objevil v žebříčku amerického Forbesu

foto: Forbes

Diskuze (0)

Novinka

Anonym