Tenhle nový startup se chce stát Airbnb pro létající drony

Michal PtáčekMichal Ptáček

11109021_405116346362971_1099908553273642593_n
0Zobrazit komentáře

Všemožných klonů či variant oblíbeného portálu Airbnb, který spojuje majitele nemovitostí s uživateli hledajícími krátkodobé pronájmy kdekoliv po světě za co nejvýhodnější cenu, je plný internet. Máme tu například Airbnb pro psy: DogVacay, či jeho českou variantu Doginni, Airbnb pro půjčování lodí: BoatBound a desítky dalších.

founders

Přečtěte si takéPotvrzeno! Airbnb získává obří investici a stává se třetím nejhodnotnějším startupem na světěPotvrzeno! Airbnb získává obří investici a stává se třetím nejhodnotnějším startupem na světě

Nejnovějším přírůstkem do podobné řady projektů je nyní startup s názvem Droners, který se jak už z názvu asi tušíte, snaží využít aktuální mánie okolo dronů a umožnuje komukoliv nechat si pořídit profesionální video právě z tohoto létajícího zařízení a to ať už jde o záběry z párty, ze sportovních aktivit (například surfování), svatby, cestování a podobně. Lidem, kteří naopak dron vlastní a sami s ním profesionálně létají, portál umožnuje tyto služby ostatním nabízet a slusně si tak přivydělat.

Vše funguje na jednoduchém principu, kdy si vytvoříte standardní uživatelský účet a následně už jen odešlete poptávku, popisující, o jaké video vlastně máte zájem. Jakmile dojde ke schválení poptávky, začnou vám následně chodit jednotlivé nabídky od profesionálních dron pilotů.

Více už prozradí tyto dvě ukázky, aneb i taková videa lze díky Droners pořídit:

drony

Diskuze (0)

Novinka

Anonym