Nový český startup ArtBanana usnadní nákup umění a doručí vám ho až domů

Pavel HoralíkPavel Horalík

artbanana
0Zobrazit komentáře

Nový český startup s pop-artovým názvem ArtBanana boří zažité zvyklosti a pouští se do nabídky originálních uměleckých děl, která si můžete zakoupit online. Soukromé galerie se tak spojují na jediném webu, kde se mohou prezentovat a usnadnit investování do umění téměř každému.

founders_airbnb_1

Přečtěte si takéV roce 2008 jste mohli za pouhých 150 tisíc dolarů koupit 10 procent miliardového AirbnbV roce 2008 jste mohli za pouhých 150 tisíc dolarů koupit 10 procent miliardového Airbnb

„V současné chvíli nabízíme díla z pěti renomovaných galerií a jejich počet bude neustále narůstat. Originalita děl je nezpochybnitelná výběrem pouze žijících autorů. Tím se projekt jednoznačně odlišuje od všech ostatních prodejních online galerií, která umělecká díla doposud nabízela,” přibližuje zakladatel projektu Ján Gajdušek.

Nabídka je opravdu široká a vybrat si můžete mezi desítkami uměleckých děl v aktuálním cenovém rozsahu od 1 200 Kč až po 118 000 Kč.

Obrazy a grafiky se tak stávají dostupnějšími nejen finančně, ale i fyzicky, protože jako bonus nabízí doručení obrazu přímo k vašim dveřím.

Diskuze (0)

Novinka

Anonym