E-commerce Holding spadající pod skupinu Rockaway spouští na Slovensku nový e-shop

Screen Shot 2015-08-18 at 12.07.30
0Zobrazit komentáře

E-commerce Holding, který je spjatý s investiční skupinou Rockaway se nezastavitelně žene za svým cílem, obsluhovat vyšší jednotky milionů zákazníků v Česku a na Slovensku. K tomu by mu měl pomoci nově otevřený e-shop Prezdravie.sk, který má navazovat na jeho českou verzi Prozdravi.cz, původně spadající do skupiny Vivantis Martina Rozhoně.

V databázi na slovenské mutaci je momentálně na 12 tisíc produktů, převážně zdravé výživy, doplňků stravy nebo přírodní kosmetiky. Spojením s e-shopy Vivantis v roce 2014 se do rodiny E-commerce Holdingu přidaly i e-shopy jako Krasa.cz, Sperky.cz nebo Parfemy.cz, na které společně zavítá přes 1 milion unikátních návštěvníků měsíčně a kterým se nedávno podařilo přesáhnout 2,5 milionu odeslaných zásilek s obraty ve vyšších stovkách milionů korun ročně.

Jakub Havrlant – Praha – 17.6.2014

Přečtěte si takéE-commerce Holding investiční skupiny Rockaway vstoupil do eshopu CZC.czE-commerce Holding investiční skupiny Rockaway vstoupil do eshopu CZC.cz

Po nedávném rebrandu se většina produktů sjednotila i pod samostatný e-shop Vivantis.cz a Vivantis.sk, který byl teprve druhým e-shopem skupiny na Slovensku, hned po Bambino.sk. To navázalo na český úspěch Prodeti.cz, které očekává pro letošní rok obrat ve výši 150 milionů korun.

E-Commerce Holding tedy nyní vlastní 3 zásadní vertikály na Slovensku a v Česku nedávno vstoupil do jednoho z největších e-shopů s elektronikou CZC.cz, který dosáhl v minulém roce 2,4 miliard korun v tržbách. Na investice má stále k dispozici stovky milionů korun.

Diskuze (0)

Novinka

Anonym