Díky tomuhle startupu si můžete užívat dovolenou i se zázemím pro práci

Screen Shot 2015-08-18 at 14.24.22
0Zobrazit komentáře

Známe to všichni. Občas se potřebujeme dostat ze stereotypního prostředí své kanceláře, ale přitom nechceme na několik týdnů úplně polevit a hodit všechny starosti za hlavu. K tomu vznikl projekt s názvem Startup Retreats, který přehledně zobrazuje místa, kam se může člověk sám nebo i s celým týmem uchýlit, odpočinout si a přitom pracovat v rámci coworkingu.

A je jedno, zda to bude vila na Bali, chata v Alpách nebo coworking v Taipei za pouhých 300 dolarů na týden. Tvůrcem projektu je kluk, který si přezdívá @levelsio a který má za sebou všemožné startupy zaměřené na cestování a na podporu startupistů. Jako třeba Nomadlist, přehledně zobrazující veškerá světová města porovnávaná podle cen života na místě, teploty, kvality internetu a několika dalších parametrů.

Screen Shot 2015-08-17 at 14.34.00

Přečtěte si takéNová hudební streaming služba z rukou Kima Dotcoma dnes oficiálně spuštěnaNová hudební streaming služba z rukou Kima Dotcoma dnes oficiálně spuštěna

Startup Retreats je pro uživatele zcela zdarma, naopak zalistování nabídky je za 250 dolarů. Za celým nápadem stojí hlavně snaha ušetřit náklady a čas s plánováním jak jednotlivcům, tak celým týmům, kteří se můžou podělit o jejich část s ostatními. Momentálně jsou v nabídce převážně evropské lokality, snadno dostupné z ČR.

Diskuze (0)

Novinka

Anonym