Tenhle startup vám za 20 dolarů umožní zeptat se TOP investorů úplně na cokoliv

Michal PtáčekMichal Ptáček

vc
0Zobrazit komentáře

Advice.vc je nový projekt, který před několika dny velmi zabodoval na populárním portále ProductHunt, když získal od komunity přes 700 hlasů a stal se jedním z nejpopulárnějších produktů poslední doby.

V principu nabízí to, že za 20 dolarů vám umožní položit otázku ohledně vašeho byznysu TOP investorovi z oboru, ve kterém působíte nebo který vás zajímá. A to úplně anonymně. Vybírat můžete z kategorií jako finance, móda, cestování, růst, vývoj, zdraví, energie nebo například crowdfunding.

instagram-3

Přečtěte si takéInstagram dnes nasadil jednu z nejdůležitějších funkcí ve své historiiInstagram dnes nasadil jednu z nejdůležitějších funkcí ve své historii

Jakmile otázku položíte a provedete přes platební kartu platbu, portál vás napojí na vybraného investora, od kterého následně dostanete radu.

Dobře, ale s jakými investory Advice.vc spolupracuje?

Logicky se nabízí otázka, s jakými investory momentálně projekt spolupracuje, jinými slovy zda jsou dostatečně kvalitní a schopni opravdu poradit. To by neměl být problém, jelikož v tuto chvíli má Advice.vc podle všeho navázanou spolupráci s investory z fondů August Capital, Felicis Ventures, Ludlow Ventures, Bloomberg Beta, Transmedia Capital, Promus Ventures, Middleland Capital, Angel Investors a Serial Founders.

A to nejlepší? Část vaší útraty putuje na charitativní projekty v podobě: Code For America, Girls Who Code, Watsi a Newstory.

advice

Rubriku Startupy podporujíjt-retina

Diskuze (0)

Novinka

Anonym