Tahle česká indie hra vybrala na Kickstarteru za 2 dny přes 170 tisíc Kč

Michal PtáčekMichal Ptáček

h
0Zobrazit komentáře

Zlínské herní studio Souldbound Games aktuálně pracuje na nové nezávislé počítačové hře, která má rozhodně šanci tak jako některé ostatní české herní počiny typu Space Engineers nebo Machinarium, způsobit pořádný poprask na zahraniční scéně. Jedná se o hru s názvem RENOIR, 2D logickou plošinovku běžící na Unreal 4 enginu, se specifickou stylizací vycházející z filmového žánru noir.

space

Přečtěte si takéČeská nezávislá hra Space Engineers prodala 1 milion kopiíČeská nezávislá hra Space Engineers prodala 1 milion kopií

Její tvůrci před 2 dny oficiálně spustili kampaň na Kickstarteru, jejímž cílem je získat 39 tisíc liber, tedy zhruba 1,5 milionu Kč. Tato částka by jim měla pomoci k tomu hru v poklidu dokončit a připravit ji pro platformy: PC, Mac, Linux, Playstation 4 a Xbox One.

„K tomu, aby se RENOIR stal skutečností, budeme potřebovat vaši pomoc. Dosáhnutí cílové částky, která nám umožní hru dokončit, pomůže každý článek či zmínka na sociálních sítích, která rozšíří povědomí o naší hře mezi další hráče. První dny jsou pro každou KS kampaň zásadní a ve většině případů rozhodují o jejím budoucím (ne)úspěchu, budeme proto nesmírně vděční, pokud nám s její propagací pomůžete“, říkají tvůrci

A projekt rozhodně zaujal. Za pouhé dva dny, se totiž podařilo od 276 uživatelů získat 4,456 liber, tedy zhruba 170 tisíc Kč. Kampaň můžete podpořit zde.

renoir-hlavni
Renoir na Kickstarteru

renoir-1

renoir-2

renoir-h

Diskuze (0)

Novinka

Anonym