Český startup za jeden měsíc překonal loňské tržby a měsíčně generuje přes 162 milionů korun

0Zobrazit komentáře

Původem brněnský startup na vyhledávání levných letenek, Skypicker, zařadil nedávno do své nabídky takřka všechny aerolinky a nově je umí kombinovat s tzv. „low-costy“, tedy těmi nejlevnějšími letenkami. Po nedávné investici ve výši 25 milionů korun, má takřka neomezený prostor pro růst, který se meziročně pohybuje ve stovkách procent.

Aktuálně se Skypickeru daří generovat měsíční obraty ve výši 6 milionů euro, tedy zhruba 162,1 milionů korun. To je přibližně 6x tolik, co v listopadu minulého roku. A že to investorům musí dělat radost, protože za minulý měsíc se podařilo vytvořit zisk před zdaněním ve výši 6,7 milionů korun a jen za měsíc červen vygenerovat vyšší tržby, než za celý minulý rok.

skypicker_screenshot7

Přečtěte si takéČeský Skypicker dosáhl v listopadu na tržby ve výši 1 milionu euroČeský Skypicker dosáhl v listopadu na tržby ve výši 1 milionu euro

Takový růst momentálně zvládá více než 100 zaměstnanců, které se podařilo přestěhovat do prostředí velké secesní vily. Skypicker dokonce nedávno řešil zásadní problém se zrušenou linkou společnosti Ryanair a poškozeným zákazníkům proplatil kompenzaci ve výši 2 milionů korun.

Diskuze (0)

Novinka

Anonym