Přepravní služba Uloženka.cz získává Rockaway jako strategického partnera. Letos chce vydat 2 miliony balíčků

Screen Shot 2015-06-26 at 11.39.37
0Zobrazit komentáře

Jednoduchá přepravní služba, která vede 332 výdejních poboček a operuje s takřka 8000 partnery, Uloženka.cz, se pouští do zásadních novinek. Letos překonala 60% meziroční nárůst a pro příští rok má v plánu zahraniční expanzi s dalším, 50% meziročním růstem. K tomu by jim mohla pomoci investiční skupina Rockaway, kterou Uloženka získala jako nového partnera.

Uloženka, která vznikla v roce 2010, plánuje v tomto roce dosáhnout na minimálně 1,8 milionů balíčků. K tomu by jí mělo pomoci zavedení franšíz, které zasadně rozšíří aktuální základnu poboček. K dispozici budou již koncem léta, uvedl v tiskové zprávě Petr Lundák, ředitel a jednatel Uloženky.

unnamed

Přečtěte si takéČeské Rockaway odhalilo svoji dlouho připravovanou finanční appkuČeské Rockaway odhalilo svoji dlouho připravovanou finanční appku

Kromě samotných poboček by měla uloženka ještě před Vánoci spustit 3 nová depa, ve kterých mohou e-shopy a partneři balíky podávat. Vánoce jsou totiž největší zatěžkávací zkouškou a jen za ty loňské si v Uložence zákazníci vyzvedli na půl milionu balíčků.

Případný růst do zahraniční by měl pochopitelně primárně cílit na zbytek střední a východní Evropy. Další trhy jsou prozatím v nedohlednu.

Diskuze (0)

Novinka

Anonym