Apple Watch 2 už příští rok. Co budou umět?

Michal PtáčekMichal Ptáček

10631140_670826843023819_2582493106848264458_o
0Zobrazit komentáře

Jsou to teprve zhruba 2 měsíce od uvedení Apple Watch na trh a už se objevují první indicie naznačující, jak by měla vypadat nová verze tohoto chytrého zařízení, která by se na trhu měla objevit příští rok. S informacemi přišel populární server 9to5mac, který na základě několika svých zdrojů prozradil, co by nová verze měla umět.

FaceTime kamera

Jednou z největších novinek v nových Apple Watch by měla být v horním rámu umístěná FaceTime kamera, umožňující uživatelům provádět a přijímat FaceTime hovory.

foursquare-apps-store

Přečtěte si takéFoursquare pro Apple Watch je tady. Podívejte se, jak vypadáFoursquare pro Apple Watch je tady. Podívejte se, jak vypadá

Apple Watch bez iPhonu

Dalším cílem Applu bude bezpochyby udělat hodinky méně zavislé na samotném iPhonu, jelikož přesně toto je věc, na kterou si dosavadní uživatelé poměrně často stěžují. Nový wifi chipset by měl proto umožnit například odesílání zpráv a emailů bez nutnosti napojení na váš iPhone (aktuálně je možné například provádět mobilní platby nebo po sparování s bluetooth sluchátky přehrávat hudbu).

Nové modely Apple Watch

Apple údajně také bude chtít uvést na trh nové modely hodinek, které cenově vyplní mezeru mezi standardními modely a luxusní zlatou Apple Watch Edition, která se prodává za 10 tisíc dolarů.

Lepší výdrž baterie? Zřejmě ne

Nabízí se i otázka, zda se Apple u Apple Watch pokusí radikálně vylepšit výdrž baterie . Zatím to vypadá, že v tomto směru nelze čekat nějaké výrazné novinky, jelikož podle posledních průzkumů Applu, většině uživatelů na konci dne zůstává k dispozici cca 30-40% baterie.

foto: STRV

Diskuze (0)

Novinka

Anonym