Apple Music odstartuje už zítra v 5 hodin odpoledne našeho času

Michal PtáčekMichal Ptáček

apple
0Zobrazit komentáře

Zítřek se pro všechny hudební a technologické fanoušky bezpochyby zapíše mezi jeden z nejvýznamnějších dnů tohoto roku. Apple totiž do světa oficiálně vypustí svoji streamovací službu Apple Music, která má v plánu konkurovat už zajetým, konkurenčním projektům mezi které patří zejména čtveřice: Spotify, Rdio, Google Play Music a Tidal.

spotify

Přečtěte si takéSpotify jde do boje s Applem a ohlašuje monstrózní investici ve výši 526 milionů dolarůSpotify jde do boje s Applem a ohlašuje monstrózní investici ve výši 526 milionů dolarů

Na svém blogu to prozradil Ian Rogers, senior ředitel Apple Music a bývalý CEO společnosti Beats, kterou Apple před časem koupil. Podle něj Apple Music odstartuje už zítra v 8 hodin ráno pacifického času, což vychází na našich 17:00. Současně s tím pak přijde i nová verze iOS s číslem 8.4, jejíž nainstalování bude právě ke spuštění Apple Music nutné.

No a aby toho nebylo málo, o hodinu později se dočkáme i spuštění globální rozhlasové stanice Beats 1, která bude vysílat nonstop.

Diskuze (0)

Novinka

Anonym