Jednoduchá služba na streamování obrazovky iPhonu zabodovala na ProductHuntu

Screen Shot 2015-05-29 at 13.50.26
0Zobrazit komentáře

Ještě do nedávna fungovalo zobrazování obrazovky z mobilního zařízení na desktop prostřednictvím speciálních aplikací, které sloužily především designerům nebo developerům mobilních aplikací. Teď přichází velmi jednoduchý projekt Unicorns od startupu Lookback. Díky němu můžete připojit telefon k zařízení a streamovat živě obrazovku svého telefonu, zatímco ostatní uživatelé můžou stream živě komentovat.

Nápad původně vznikl jako testovací, víkendový projekt, na kterém si chtěli kluci a holky z Lookback vyzkoušet nové možnosti. Unicorn publikovali ve středu na PH a během několika hodin ho uživatelé vystřelili na první pozici. Stačí totiž jednoduše stáhnout aplikaci, propojit, začít se streamem a rozeslat nebo sdílet URL.

gamee_screen06

Přečtěte si takéČeská herní sociální síť Gamee míří na AndroidČeská herní sociální síť Gamee míří na Android

Tvůrci se původně zaměřují na propojení jejich řešení s mobilními nebo desktopovými aplikacemi a následné živé testování u uživatelů. Ideální prostředek k tomu, jak otestovat reakce a případné bugy, které se někdy při tvorbě dají přehlédnout. Služba je prozatím zdarma a funguje přibližně 3-4 týdny.

Screen Shot 2015-05-29 at 13.49.26

Náhled streamu s komentáři

Mezi stávající uživatele, kteří produkt vyzkoušeli se zařadilo třeba i Spotify, Batch.com nebo MarvelApp. Všichni si chválí jednoduchost, s kterou přistupují tvůrci jak k webu, tak samotnému řešení aplikace a propojení. A o to dnes v podstatě jde, publikovat bez zbytečností okolo produkt, který se používá stejně jednoduše, jako by existoval už dlouhé roky.

Diskuze (0)

Novinka

Anonym