V Praze se chystá velká akce nejen pro designery – Behance Portfolio Reviews #7

0Zobrazit komentáře

Behance je komunitní web, na kterém lze prezentovat svojí grafickou práci, případně svoje projekty v grafické formě. Na síti nejsou zdaleka jen designeři, protože v posledních letech slouží k zajímavé propagaci jakékoliv nové služby a businessu. V Česku se na základě toho už po několikáté bude konat akce s názvem Behance Portfolio Reviews #7 pořádaná kreativní agenturou Striker Digital.

Akce bude k dispozici zcela zdarma a proběhne 14. května 2015 od 18 hodin v prostorách kulturní sportovny na Radlické (Za Ženskými domovy 125/5). Na akci se budou nejen prezentovat zajímavá portfolia designerů, kteří dostanou feedback, ale i přednášky lidí z různých oborů. Sendviče jako občerstvení samozřejmě k dispozici :-).

hack

Přečtěte si takéSmíchovský StartupYard pořádá hackathon, který chce zlepšit život v PrazeSmíchovský StartupYard pořádá hackathon, který chce zlepšit život v Praze

Účast mezi řečníky přislíbil například Paolo Lacce, produktový manažer ve Skypu. Přednášku bude mít v česku známý designer Luboš Volkov, který se podělí o svoje zkušenosti s prací ve velkých týmech na dálku a o tom, jaké v tomto ohledu vidí plusy a mínusy pro budoucí vývoj. A spousta dalších.

Připojit se k události můžete na Facebooku.

poster_Behance #07

Diskuze (0)

Novinka

Anonym