Mobilní appka Pact vám dává peníze za dodržování zdravého životního stylu

Screen Shot 2015-04-23 at 19.56.44
0Zobrazit komentáře

Všichni to známe, ať jde o novoroční předsevzetí, pobláznění před létem nebo jen náhodné rozhodnutí. Začít hubnout nebo cvičit chce velkou dávku motivace, odhodlání a vytrvalosti. Někomu to však vydrží pouze pár dní, týdnů nebo měsíců. Jak se tedy ale motivovat dlouhodobě?

K tomu slouží nově redesignovaná aplikace Pact, který funguje na unikátním principu. Každý týden si můžete určit cíl, ať už dodržování jídelníčku nebo hubnutí, a postupně si zaznamenávat výsledky. Pokud se vám povede vše splnit podle plánu, Pact přidělí na účet určitou částku jako odměnu. Pokud se to nepodaří, peníze si zase z účtu strhne. Success rate se podle autorů pohybuje kolem 92%.

Arrive-Watch3x

Přečtěte si takéNová česká Apple Watch aplikace Arrive nasdílí vaši privátní polohuNová česká Apple Watch aplikace Arrive nasdílí vaši privátní polohu

Týdenní odměna se pohybuje v rozmezí $0.30 až $5, s tím, že je vyplácena uživateli, kteří daný plán v týdnu nesplní – z vlastní kapsy autorů tak nejde do přímých odměn ani dolar. Odměny je jinak možné získat za cvičení, dodržování předem stanoveného jídelníčku nebo konzumování zeleniny.

Plněné aktivity jsou trackovány na základě GPS polohy, fotografií a pro připsání odměn si musí být systém Pact jistý, že si uživatel nevymýšlí. Takže čas od času může být vyžádáno dodatečné potvrzení.

my-pact-iphonemy-pact-android

Pact fungoval původně pod názvem GymPact a vznikl již v roce 2010. Od svého založení do roku 2013 získal na investicích přes 2,6 milionu dolarů. V nedávné době se ale úplně otočila strategie 15-členného týmu, projekt se přejmenoval na Pact, redesignoval se web i aplikace a začala marketingová masáž.

Rubriku Startupy podporujíjt-retina

Diskuze (0)

Novinka

Anonym