Tahle jednoduchá hra pro iPhone má 5 miliónů stažení za 4 dny a vydělává statisíce denně

jump
0Zobrazit komentáře

Pouhé 4 dny dělí novou aplikaci Mr Jump od jejího vypuštění na App Store a už se jí podařilo zaznamenat přes 5 milionů stažení. Funguje na jednoduchém principu jednotlačítkového ovládání a „proskakování“ složitých levelů. Místy připomínající legendární Flappy Bird, který si sice mimo jiné stáhlo desetkrát více lidí, ale za podstatně delší dobu.

Momentálně francouzským tvůrcům přináší šesti číselné revenue (v korunách) za každý den! Hru jako takovou si samozřejmě stáhnete zdarma a monetizace funguje na základě in-game reklam a placené verze bez reklam za cenu $1.99 (50 Kč). Jelikož jde o hru založenou na levelech – může se stát, že se hráč zasekne a v tom případě přichází třetí možnost monetizace v podobě přeskočení levelu za cenu $0.99 (25 Kč).

Za vším stojí malé indie studio 1Button z Francie, které čítá 3 developery a designery. Mr Jump je jejich v pořadí již 11 aplikace, která ale jako první zaznamenala enormní úspěch. Momentálně se drží na TOP #1 pozici v americkém žebříčku na App Store a neustále raketově stoupá počet jejích stažení, informuje TC.

Screen Shot 2015-03-23 at 11.10.17

Diskuze (0)

Novinka

Anonym