Český startup LidskaSila.cz chce být Heurekou pro služby

0Zobrazit komentáře

Český internet už za pár týdnů rozšíří další zajímavá platforma. A ambice nemá určitě malé. LidskaSila.cz, jak se tento připravovaný projekt jmenuje, by se totiž dle vlastních slov rád stal „Heurekou pro služby“. Jak? Po vzoru čtveřice v USA veleúspěšných startupů: Thumbtack, Handy.com, a Homeyjoy, nabídne uživatelům možnost, objednat si od ověřených lidí provedení služby/činnosti se kterou potřebují pomoct.

V průběhu launche se bude jednat hlavně o uklízení (v současnosti je podle autorů projektu připraveno 40 ověřených dam na úklid), hlídání dětí/psů, které postupně doplní také možnost objednat si fitness trenéra, malíře nebo třeba vizážistu.

Screen Shot 2015-02-18 at 17.23.26

Přečtěte si takéČeský startup RiteTag dosáhl 30 000 uživatelů a objevil se v americkém ForbesuČeský startup RiteTag dosáhl 30 000 uživatelů a objevil se v americkém Forbesu

Projekt je zatím nastavený na dodání dané služby na následující den. V krátkodobém horizontu je však podle spoluzakladatele projektu Roberta Vojáčka v plánu základní služby doručit uživatelům maximálně do 3 hodin. To vše jednoduše online, placeno kartou.

Bude zajímavé sledovat, jak český trh projekt tohoto typu přijme. Každopádně detailnější rozhovor se zakladateli očekávejte už brzy.

Diskuze (0)

Novinka

Anonym