České Cleevio vyvinulo appku, která půjde proti mega populárnímu Tinderu

1800122_330651390454886_6970537706474009626_o
0Zobrazit komentáře

Cleevio je česká firma mladých vývojářů, která má za sebou populární aplikace jako Spendee nebo Taasky. Jejich nejnovější počin z pohledu developmentu je založený na principu Tinderu, tentokrát ale pro skupinové seznamování s názvem Crewmix.

tinder

Přečtěte si takéZvláštní cenová politika Tinderu po vypuštění Tinder PlusZvláštní cenová politika Tinderu po vypuštění Tinder Plus

Ten je založen na principu, kdy chce skupinka lidí potkat na večer nebo třeba oběd skupinu dalších lidí a pokud vzájemně projeví sympatie, je z toho podobné spojení jako na Tinderu. Služba je momentálně v betaverzi, ale už nyní jí můžete stahovat ZDE. Aktuálně pouze pro iOS platformu.

crewmix

Podle tvůrců je prý v Silicon Valley po podobné aplikaci poptávka. Obecně se ale dá říct, že existuje nespočet konkurenčních a již zaběhlých projektů a prosadit novou seznamovací aplikaci chce spoustu trpělivosti. Na podobném principu funguje totiž například Grouper, který zaznamenal z původní idei raketový růst.

Pokud bychom měli za nás odhadnout budoucnost Crewmixu, tak vsadíme, že se během několika měsíců dočká mírné popularity a poté úpadku do zapomnění. Konkurence reaguje velmi rychle a pokud skupiny začnou mít rozumný úspěch, implementuje je přímo Tinder, který nad tím v minulosti uvažoval.

Rubriku Startupy podporujíjt-retina

Diskuze (0)

Novinka

Anonym