Snapchat končit nehodlá. Raisuje dalších 12 miliard při nové valuaci až 459,5 miliard korun!

0Zobrazit komentáře

Snapchat stoupá bez zastavení nahoru a čím dál víc se ukazuje, proč měl vlastně Zuckerberg tuhle „inovativní“ platformu zájem koupit za enormní částku. Novou investicí, která by měla dosáhnout až 12 miliard korun by se měl Snapchat posunout na poloviční hranici hodnoty Uberu, tedy zhruba 370 – 459,5 miliard korun.

15021193310_b805665f98_k

Přečtěte si takéReklama na Snapchatu vás může stát zhruba 750 tisíc dolarů za denReklama na Snapchatu vás může stát zhruba 750 tisíc dolarů za den

Investiční kolo zatím nebylo potvrzeno a je ve fázi spekulací (spíše dojednávání podrobností), které ale přišly od důvěryhodného zdroje jak informoval Bloomberg. Částka i valuace se tedy mohou výrazně lišit, jak směrem nahoru, tak dolů. Snapchat odmítl situaci oficiálně komentovat.

Možnosti monetizace se stále rozšiřují a vypadá to, že se máme ještě na co těšit. Snapchat nedávno vypustil první reklamní bloky v originální formě a mezi inzerenty zařadil McDonald’s, Macy’s nebo Samsung. Nebo v médiích nevýrazný Discover, viz. video níže.

foto: pestoverde/Flickr

Rubriku Startupy podporujíjt-retina

Diskuze (0)

Novinka

Anonym