Náhledněte u českých STRV do zákulisí Apple App Store

0Zobrazit komentáře

12. února budou mít všichni zajímavou příležitost nahlédnout do zákulisí Apple App Store. Matt Monday, jeden z prvních advisorů českých STRV, přijal pozvání a podělí se o jeho zkušenosti z práce v Apple a také z procesu, jak se vybírají aplikace do “featured” na App Store.

Fripito2

Přečtěte si takéJak se dařilo české appce Fripito na výstavě APPNATION v Las Vegas?Jak se dařilo české appce Fripito na výstavě APPNATION v Las Vegas?

„Ušli jsme dlouho cestu, z procesu používání tužky a papíru k evidenci aplikací až do globálního systému nastaveného tak, aby automaticky monitoroval všechny aplikace v App Store,“ říká Matt.

„Podělím se s Vámi o pohled “zevnitř” na to, jak to bylo předtím a co se změnilo od té doby, co jsem odešel z Apple.“

Matt se přidal k STRV v roce 2012, aby pomohl s aplikací The Game, která byla nakonec koupena Spark Networks.

„Pohled do zákulisí Apple App Store“ začíná v 17:30 v Cinema City – Slovanský dům, jen kousek od Václavského náměstí, kde má Matt naplanovaný svůj blok od 19:00. Akce je určena primárně pro lidi z oboru – iOS vývojáře a designery.

Vstupné je zdarma, ovšem je třeba potvrdit RSVP. Od 19:45 následuje afterparty v kancelářích STRV ve 4. patře, v budově E Slovanského domu.

Kromě Matta Monday, jinak přijalo pozvání do Prahy i několik dalších advisorů z USA. Například David Calabrese, CEO HealthyCheats, Vik Kathuria, CMO Razorfish a Chris Hogan, bývalý ředitel Global Sales v Expedia.

Diskuze (0)

Novinka

Anonym

STRV

STRV je česká technologická společnost zaměřující se na vývoj softwarových…

Klíčoví lidé

lubo-smid3

Lubo Smid

CEO