České Portadi pomůže se správou hesel a přístupů v rámci cloudových aplikací

Screen Shot 2015-02-09 at 15.41.02
0Zobrazit komentáře

Nespočet zaběhnutých firem i začínajících startupů dnes řeší problém se správou hesel pro jednotlivé cloudové aplikace a zároveň i pro každého uživatele. Naráží často na to, že vůbec neví, kdo má k čemu přístup a to může působit nemalé komplikace. Kvůli tomuto problému vznikl startup Portadi od českého dua Tomáš Soukup a Dušan Vítek.

Screen Shot 2015-02-05 at 13.47.18

Přečtěte si takéÚspěšný slovenský projekt Learn2code se chystá do ČR!Úspěšný slovenský projekt Learn2code se chystá do ČR!

Kluky můžete znát z dalšího českého projektu, který vyrostl až za hranice – Kerio, poskytující bezpečnostní služby pro více než 60 000 podniků po celém světě. Zásadní funkcí Portadi je přehled nad všemi využívanými cloud službami napříč firmy, u jednotlivých zaměstnanců a dokonce schopnost zobrazit využitelnost jednotlivých služeb.

Jednoduše tak zjistíte, koho můžete vyškrtnout z některé placené služby a tím ušetřit desítky nebo stovky dolarů měsíčně. Stejně jako můžete jednoduše měnit práva uživatelů. Přihlašování uživatelů totiž probíhá bez hesla, přes bránu Portadi do každé z propojených aplikací. Jakmile jim tedy zamezíte přístupu, nemají šanci se přihlásit znovu. Takto integrovatelných aplikací je momentálně 255.

Projekt kladně hodnotí známé tváře jako Jakub Nešetřil z Apiary, Lubo Smid ze STRV nebo Cedric Maloux ze StartupYard. Základní verze do 3 uživatelů je zdarma, nad toto číslo už si pak zaplatíte 2 dolary za uživatele měsíčně.

Rubriku Startupy podporujíjt-retina

Diskuze (0)

Novinka

Anonym