Vivantis po investici pomalu expanduje a začíná rozšiřovat sortiment

Screen Shot 2015-01-08 at 12.04.28
0Zobrazit komentáře

Na začátku prosince minulého roku jsme informovali o vstupu Jakuba Havrlanta (Rockaway), Daniela Křetínského a Patrika Tkáče (E-Commerce Holding) do skupiny e-shopů Vivantis s nespecifikovaným podílem i částkou. Cílem takové spolupráce byla především diverzifikace e-shopů do zahraničí, od které si Martin Rozhoň slibuje zcela novou business etapu.

Jakub Havrlant – Praha – 17.6.2014

Přečtěte si takéJakub Havrlant, Daniel Křetínský a Patrik Tkáč vstupují do VivantisuJakub Havrlant, Daniel Křetínský a Patrik Tkáč vstupují do Vivantisu

V Česku běží pod Vivantisem internetové obchody Parfemy.cz, Krasa.cz, Sperky.cz, Hodinky.cz, Prozdravi.cz a ModniDoplnky.cz – netrvalo to ale dlouho a Vivantis ještě ke konci minulého roku vstoupil na slovenský trh se specifickým e-shopem Vivantis.sk nabízejícím veškerý sortiment v jednom kabátu. Za měsíc listopad se jim podařilo vygenerovat obrat v řádu milionů korun, infomuje server iHned.

Kromě blízké expanze na další zahraniční trhy plánuje skupina zavést nové produkty v podobě obuvi a módy, což je prý trend, kterým se chtějí do budoucna ubírat.

Diskuze (0)

Novinka

Anonym