iPhone 6 oficiálně v Česku již za 11 dní. Jaká bude cena?

15233535047_1808511c96_k
0Zobrazit komentáře

Dnes vydal Apple oficiální zprávu, ve které informuje, že se blíží příchod iPhone 6 a iPhone 6 Plus na zbývající trhy. Začne to opět Čínou, kde se objeví již za 4 dny, my se ovšem dočkáme až příští pátek. Věřte, že spousta onanistů si právě běží pro stany, aby mohli od víkendu čekat nekonečné fronty s párkem v ruce před každým obchodem v zemi, kde se bude nabízet hned od půlnoci.

Například v Číně se od minulého pátku, kdy byl spuštěn předprodej, prodalo na 20 milionů kusů, takže se bude muset Apple ve výrobě pěkně otáčet.

iPhone6-34FR-SpGry_iPhone6plus-34FL-SpGry_Homescreen-PRINT

Přečtěte si takéApple prodal rekordních 10 miliónů nových iPhonů za první víkendApple prodal rekordních 10 miliónů nových iPhonů za první víkend

Oficiálně nepadla žádná informace o dostupnosti, může se tedy stát, že jako v Německu bude velmi brzy vyprodáno a na další vlnu si budou muset zákazníci počkat minimálně o týden déle, což způsobí nejeden infarkt.

Neznámá je i cena, ovšem podle naší křišťálové koule v kombinaci s několika algoritmy odhadujeme cenu základní, nedotované 16GB verze iPhonu 6 na 18 390 Kč, iPhone 6 Plus by neměl přesáhnout 21 tisíc. Jakmile se uráčí Apple aktualizovat český Store, budeme cenu okamžitě reflektovat.

Foto: Kārlis Dambrāns / Flickr.com

Diskuze (0)

Novinka

Anonym