Jedna z nejlepších akcí roku se blíží. Enterprise Data Hackathon v Praze

Michal PtáčekMichal Ptáček

0Zobrazit komentáře

17. října až 19. října proběhne ve smíchovském TechSquare podle nás rozhodně jedna z nejzajímavějších akcí roku. A to jak tématem, tak i obsazením hostů, navíc pod patronátem Petra Šimečka z Kebooly a Pavla Doležala. Hlavní téma? Letošní stále žhavé Big Data za doprovodu technologií od GoodData, Google Cloud Platform a Amazon Redshift.

loc

Přečtěte si také„České“ AVG kupuje za 220 milionů dolarů mobilní startup Location Labs„České“ AVG kupuje za 220 milionů dolarů mobilní startup Location Labs

Na téhle víkendové akci, která začíná od 17:30 jinak potkáte dále třeba Eduarda Kučeru z Avastu, Tomáše Čupra z Rohlik.cz, Miloše Endrleho z Geewy nebo Marka Paneše z FleetCor. Navíc jak nám Petr Šimeček prozradil…

Účastníci po dobu hackathonu dostanou mj. plnej neomezenej přístup k API Semantria.com (od http://www.lexalytics.com), který je použitý v Datasiftu na augmentace Twitter firehose. Ještě řešíme přístup na placený weather api forecast.io a navíc Michal Illich pravděpodobně donese ~100.000.000 url, které mají lidé ve čtečkách, což v kombinaci se Semantria.com otevírá zajímavé možnosti.

Rezervace je nutná přes Eventbrite, tak si pospěšte, protože lístky mizí fakt rychle. Adresa už tradiční: TechSquare, Křížová 2598/4, Praha 5 – Smíchov.

Více info o hackathonu samotném najdete na oficiálním webu.

h-2

Koho na hackathonu potkáte?

foto: Nechvile.cz

Diskuze (0)

Novinka

Anonym