Daniel Křetínský a Patrik Tkáč se spojují s Rockaway Jakuba Havrlanta

Michal PtáčekMichal Ptáček

0Zobrazit komentáře

Hodně zajímavá zpráva se dnes po ráno objevila na Twitter účtu českého Forbesu. Podle ní skupina Rockaway, která má nainvestováno do internetových projektů jako Bileto, Storyous, Zarpo nebo Silicon Jelly, uzavírá strategické partnerství s Czech Media Invest Daniela Křetínského a Patrika Tkáče.

Dodatečné informace od Rockaway dopluly následně i do naší emailové schránky. Vyplývá z nich, že partnerství se týká především e-commerce holdingu, do kterého spadají například obchody ProDeti.cz, Sporty.cz, Snowboards.cz a se kterým Rockaway plánuje zahraniční expanzi, k čemuž by právě Czech Media Invest mělo nejen pořádnou dávkou hotovosti zásadně pomoci.

storyous

Přečtěte si takéJak se daří českému foodie startupu Storyous?Jak se daří českému foodie startupu Storyous?

Z partnerství s Czech Media Invest (‚CMI‘) podnikatelů Daniela Křetínského a Patrika Tkáče bude čerpat klíčový projekt Rockaway – E-commerce Holding, do kterého CMI v těchto dnech majetkově vstoupil. „Chtěli jsme najít silného partnera, který už dokázal vybudovat vlastní úspěšný byznys a má přesah mimo Českou republiku. S E-commerce Holdingem plánujeme vstup na evropský trh, zkušený a silný partner bude v tomto plánu hrát zásadní roli,“ vysvětluje důvody partnerství Jakub Havrlant, zakladatel a CEO Rockaway.

K uzavření strategického partnerství se vyjádřil i přímo Daniel Křetínský…

„Projekt E-commerce Holding považuji za zajímavou příležitost s velkým potenciálem, která může vhodně doplnit naše hlavní internetové aktivity, tedy on -line divizi společnosti Czech News Center“

Diskuze (0)

Novinka

Anonym