Lunchtime.cz spustil nové Bookio.cz

Michal PtáčekMichal Ptáček

bookio
0Zobrazit komentáře

Rezervační portál Bookio.cz od Lunchtimu, který se podobně jako konkurenční Restu.cz zaměřuje na rezervační byznys v restauracích, přichází s novou verzí a především konceptem. Ten zní nyní jasně: pouze vybrané restaurace, (například Na kopci, Na konci, Peter´s Burger Pub nebo TGI Friday´s). sleva 33% na celou útratu a rezervace za 99 Kč.

restu_1

Přečtěte si takéRezervační služba Restu.cz od Mitonu už přivedla do českých restaurací přes 300 tisíc hostůRezervační služba Restu.cz od Mitonu už přivedla do českých restaurací přes 300 tisíc hostů

Změna je logickým pokračováním fungování Bookia směrem k hostům. Využíváme při ní rezervačního systému, který již máme vyvinutý, a slevu nabízíme jen do podniků, které jsou opravdu zajímavé. Převážná většina z nich poskytuje takto vysokou slevu jen na Bookiu, takže jinde se do nich hosté za takto výhodných podmínek nemohou rezervovat,“ vysvětluje ideu zakladatel Lunchtime a Bookia Igor Třeslín.

Díky online rezervaci pak celý proces probíhá bez voucherů, protože po příchodu do podniku již personál o hostovi ví a vše se projeví jen slevou na závěrečném účtu.

Diskuze (0)

Novinka

Anonym